Forma uveřejňovaných informací je v souladu s vyhláškou č. 64/2008 Sb., o formě uveřejňování informací souvisejících s výkonem veřejné správy prostřednictvím webových stránek pro osoby se zdravotním postižením (vyhláška o přístupnosti), a splňuje všechna pravidla uveřejněná v příloze této vyhlášky.
Při tvorbě těchto webových stránek bylo postupováno podle Metodického pokynu k vyhlášce č. 64/2008 Sb. a také podle metodik Blind Friendly Web (projekt Sjednocené organizace slabozrakých a nevidomých).

Doporučená rozšíření prohlížeče
Ve formátu PDF nabízíme většinu informací, které jsou vhodné ke stažení. Pro prohlížení těchto dokumentů je třeba mít nainstalovaný prohlížeč Adobe Reader, který je zdarma ke stažení na stránkách společnosti Adobe Systems, Inc..
V některých případech je dokument zveřejněn ve formátu RTF nebo DOC. Dále u některých dokumentů používáme formát XLS, tento formát především u dokumentů, které obsahují tabulková data a obsahují výpočty.
Pro všechny tyto formáty je na stránkách společnosti Microsoft k dispozici prohlížeč, který si můžete zdarma stáhnout, případně si můžete zdarma stáhnout kancelářský balík OpenOffice.org.
Fotografie publikujeme ve formátu JPG, nebo GIF. Tyto formáty otevřete například v prohlížeči IrfanView, který je ke zdarme ke stažení zde.

Přehrajte si poslední dvě hlášení obecního rozhlasu   Sledujte nás i na FB


       kolik je vybráno

Počasí